Es renova la subvenció pel nou Ateneu Cooperatiu Terres Gironines

Es renova la subvenció pel nou Ateneu Cooperatiu Terres Gironines

En el marc de la nova convocatòria de la Generalitat de Catalunya de subvencions a projectes Singulars, la Xarxa d’Ateneus Cooperatius i el projecte Aracoop 2017, l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines continua el seu camí de promoció de l’economia social i cooperativa a les comarques de Girona. En aquesta nova etapa, l’Ateneu Cooperatiu  ha crescut i ha ampliat els seus membres, de manera que en formen part  21 entitats del territori que inclouen cooperatives, institucions públiques i empreses de l’economia social. Amb la voluntat de créixer i d’estendre l’abast de les accions de l’Ateneu, aquesta nova etapa s’inicia amb un Ateneu Central i dos cercles, que serviran d’antenes i de multiplicadors de les accions al conjunt de la ciutadania gironina. L’Ateneu Cooperatiu, ubicat a la seu de Sarrià de Ter, cobreix l’àrea del Gironès i Pla de l’Estany, a més de coordinar el conjunt de l’activitat, mentre que el Cercle Est abasta les comarques de la Garrotxa, Ripollès i La Selva, i el Cercle Oest, l’Alt i el Baix Empordà.

2018-07-31T13:21:05+00:00