Servei d’acompanyament a persones i entitats interessades

L’assessorament el realitzem directament a la seu de l’Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines, a Sarrià de Ter, o bé recolzant els serveis als diferents cercles: Cercle Empordà, La Selva i Garrotxa-Ripollès.

  • Assessorament “projecte a projecte” d’emprenedoria social a qualsevol municipi del territori.
  • Acompanyament personalitzat i suport dins i fora de les nostres instal•lacions i a través de les entitats agrupades de la nostra xarxa.
  • Assessorament de projectes de transformació d’altres formes jurídiques cap a cooperativa o societat laboral.
  • Assessorament i suport en coneixements i formació a projectes en període de consolidació.
  • Suport directe a empreses en situació de tancament, jubilació o venda, on les persones treballadores valorin l’opció de continuar amb l’empresa en forma cooperativa.

Com funciona l’assessorament?

Des de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines i els seus cercles acompanyem projectes en la seva posada en marxa i constitució com a cooperatives, en aquells aspectes centrals per a la seva activitat i facilitem eines i recursos per a la seva consolidació i creixement.

També dissenyem itineraris per a la transformació d’associacions i altres formes d’empreses a cooperatives.

Assessorament de projectes per a la seva constitució, consolidació o transformació

L’Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines ajuda a la constitució de les noves entitats de l’economia social, des de la simple idea fins la constitució definitiva. Un suport que pot ser al llarg de tot el procés o bé en qualsevol fase del mateix.

T'assessorem

Si voleu muntar una cooperativa, associació o empresa d’economia social, no dubteu en contactar amb nosaltres. Us ajudarem.

Si formeu part d’una cooperativa i necessiteu assessorament i/o formació també podeu contactar-nos per rebre el nostre suport.

L’Ateneu fa assessorament per ajudar a la transformació a la fórmula cooperativa o d’altres fórmules d’economia social.