Eines per a l’articulació de l’economia social en l’àmbit cultural

Des de l’Ateneu Cooperatiu hem preparat eines per a la consolidació dels projectes i l’articulació de l’ESS en l’àmbit cultural a les comarques gironines. Per això, oferim formació i espais d’interccooperació i de reflexió col·lectiva.

FORMACIÓ

Oferta formativa en diferents dimensions de l’economia social i el cooperativisme tant per a projectes en disseny o creació com per a entitats consolidades en el marc de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines. 

ENXARXAMENT

Establiment d’espais de trobada entre entitats culturals per aprofundir en el coneixement i valorar vies d’intercooperació.

REFLEXIÓ

Trobades temàtiques per a la reflexió i l’acció des de l’àmbit cultural. 

Taula Territorial

El passat abril va tenir lloc una jornada virtual per donar visibilitat i reflexionar sobre l’economia social i solidària en l’àmbit cultural a través de les seves pràctiques, principis, valors i experiències. Aquí podeu accedir a la gravació de la sessió.

Enxarxem-nos

Creem espais per facilitar l’enxarxament i la intercooperació entre entitats de l’àmbit cultural. La Taula Territorial és l’espai per trobar-nos

Formem-nos!

Hem creat una oferta formativa àmplia pensada específicament per a les entitats culturals. Proposem que la contractació pública responsable serveixi per crear un marc favorable per a la consolidació de les iniciatives de l’ESS en l’àmbit cultural

Si sou una entitat cultural, podeu participar del procés que hem engegat i fer-hi les vostres aportacions.