Butlletí Abril 2018 – Ateneu Cooperatiu Terres Gironines

L’Ateneu impulsa una vintena de projectes d’Economia Social

 

Què tenen en comú una geladeria artesana, l’organització de rutes turístiques i un comerç de jocs de taula que a la vegada ofereix recursos acadèmics per aprendre jugant? Tots ells són projectes assessorats per l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines des d’octubre passat. Són idees de negoci, més o menys desenvolupades, que han trobat en l’Ateneu l’espai adequat per créixer i consolidar-se.

Saps què és una Install Party?
Vine el 22 de maig al centre de Girona i viu l’experiència

La cooperativa que hem triat  és un coworking cooperatiu en ple Barri Vell de Girona. Són un grup de professionals que comparteixen espai, serveis i projectes i que acaben de celebrar els seus 5 anys!
Formació per crear cooperatives a Celrà
Cop de Coop al Barri Vell de Celrà prepara pel mes de maig un complert itinerari formatiu per aprofundir en la constitució de cooperatives i en l’economia social i solidària.
Tens un projecte al cap i busques un pla d’empresa adaptat?
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya publica una col·lecció de 7 guies d’emprenedoria cooperativa per a l’elaboració d’un pla d’empresa adaptat a diferents sectors. 
Ets una entitat social i tens dificultat per trobar personal?
Posa’t en contacte amb nosaltres. Obrim un nou servei per ajudar les cooperatives, fundacions, associacions i altres entitats a aconseguir els perfils adequats a les seves necessitats de manera gratuïta.
Es convoquen els premis Aracoop als millors treballs universitaris  relacionats amb el tercer sector, l’economia social i les cooperatives.  
Remenja’mm convoca un concurs per premiar aquells restaurants que duen a terme accions per reduir el malbaratament alimentari. 

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.