Vols conèixer alternatives de consum?

L’Ajuntament de Celrà i l’Ateneu Cooperatiu organitzen la Fira d’Alternatives de Consum a Celrà el proper dissabte 16 de març. Vine i troba com tenir una mobilitat sostenible, energia verda o finances ètiques. I aprofita per fer un bon tast de ratafia de la terra!

 

Treballem per l’Economia Social!

Les entitats que formen l’Ateneu Cooperatiu treballen per estendre l’economia social i posar en valor els valors i principis cooperatius a terres gironines. 

 

Vols aprendre sobre cooperatives?

La Direcció General de l’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya organitza una formació en línia per a persones emprenedores, persones que assessoren en la creació de cooperatives, professorat de secundària i persones sòcies de cooperatives. 

 

 

 

La cooperativa Divertus va néixer el 2018 en el marc de l’Ateneu Cooperatiu com a projecte d’iniciativa social que busca cohesionar, estimular i millorar a través del coaching executiu el compromís de les persones amb la seva empresa. A dia d’avui, la cooperativa forma part de les entitats que integren l’Ateneu.

l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines hem actualitzat la nostra política de privacitat per adequar-la al Reglament europeu de protecció de dades personals que ha entrat en vigor el passat mes de maig. És per això que us informem que continuarem protegint les dades que ens heu facilitat segons els nous requeriments de la norma europea, garantint a tots els nostres contactes un ús adequat i transparent de les seves dades, incrementant les garanties en el seu tractament, creant nous drets i aportant noves mesures de reforç en el control de la informació.

Si reps els nostres butlletins informatius és perquè…
O bé has tingut algun tipus de relació professional amb l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines, o bé formes part de l’Economia Social i Solidària. Per això hem pensat que potser t’interessi rebre informació sobre les nostres activitats,  convocatòries, etc.

I has de saber que…

  1. Aquí solament guardem el teu nom i adreça de correu electrònic.
  2. Utilitzem aquestes dades per informar-te de tot allò relacionat amb l’Economia Social i Solidària que pugui ser del teu interès.

Dit això, si desitges seguir rebent els nostres butlletins, no cal que facis res. Si pel contrari no vols rebre les nostres notícies, clica a ‘Dona’t de baixa’ a sota d’aquest text. Si tens alguna pregunta, no dubtis a escriure’ns a promocio@ateneucoopgi.org

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.