Subvencions per a la incorporació de persones sòcies i per a la capitalització de cooperatives i societats laborals

Un any més, la Generalitat obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores o sòcies de treball en cooperatives i societats laborals, així com per a la capitalizació d’aquestes. 

La Jornada de Cooperatives Escolars, celebrada el passat 22 de maig al Teatre Municipal de Girona, ha quedat recollida en un vídeo-resum elaborat per l’associació Emprengi. En el document audiovisual, els estudiants i els professors expliquen la seva experiència i com d’enriquidor ha estat participar-hi
El Cercle Garrotxa – Ripollès de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines ha editat un vídeo per difondre l’Economia Social i Solidària. El vídeo ha comptat amb la participació del Núria Social i contraposa dues maneres de fer economia. Podeu veure el vídeo 

 

Des de 2015, la cooperativa es dedica a realitzar una gestió forestal  propera a la natura. Ofereixen treballs forestals, neteja i manteniment, reforestacions i millores, tales, pela de suro, així com producció i venta de diverses productes del bosc. I tot, des del compromís social.
La Sirga Cooperativa de Serveis Culturals és la nova cooperativa creada amb l’acompanyament de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines. Enfocada a l’àmbit cultural i artístic, aposten per anar “a contracorrent, com fa la sirga amb la inèrcia del riu”. Des de l’Ateneu Cooperatiu s’està treballant per acompanyar diversos projectes d’economia social a tot el territori gironí. L’objectiu és contribuir a la creació i a l’enfortiment d’aquelles iniciatives que posen en valor les persones i promouen el respecte a l’entorn, tot apostant per un compromís social transformador.
Joves de la Garrotxa aprenen cooperant al Casal Cooperatiu
L’Ateneu Cooperatiu, juntament amb Arriant Núria Social, ha organitzat aquest mes de juliol el Casal Cooperatiu per a joves de la comarca. Els participants tenen entre 14  i 18 anys i aprenen, des del cooperativisme, sobre economia social, agroecologia, etc.  
En marxa el segell “AQUÍ ES COOPERA” per a gestories i assessories
L’Ateneu Cooperatiu inicia el mes de setembre les sessions de formació destinades a gestories i assessories. L’objectiu és donar a conèixer la forma cooperativa com una bona opció de negoci o de transformació de l’activitat empresarial. 

l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines hem actualitzat la nostra política de privacitat per adequar-la al Reglament europeu de protecció de dades personals que ha entrat en vigor el passat mes de maig. És per això que us informem que continuarem protegint les dades que ens heu facilitat segons els nous requeriments de la norma europea, garantint a tots els nostres contactes un ús adequat i transparent de les seves dades, incrementant les garanties en el seu tractament, creant nous drets i aportant noves mesures de reforç en el control de la informació.

Si reps els nostres butlletins informatius és perquè…
O bé has tingut algun tipus de relació professional amb l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines, o bé formes part de l’Economia Social i Solidària. Per això hem pensat que potser t’interessi rebre informació sobre les nostres activitats,  convocatòries, etc.

I has de saber que…

  1. Aquí solament guardem el teu nom i adreça de correu electrònic.
  2. Utilitzem aquestes dades per informar-te de tot allò relacionat amb l’Economia Social i Solidària que pugui ser del teu interès.

Dit això, si desitges seguir rebent els nostres butlletins, no cal que facis res. Si pel contrari no vols rebre les nostres notícies, clica a ‘Dona’t de baixa’ a sota d’aquest text. Si tens alguna pregunta, no dubtis a escriure’ns a promocio@ateneucoopgi.org

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.