Butlletí Juny 2018 – Ateneu Cooperatiu Terres Gironines

L’Ateneu enxarxa més de 50 entitats del territori

L’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines ha crescut en més de 20 entitats en aquesta segona etapa d’existència. El ventall d’entitats és molt ampli i engloba ens públics i privats, petites i mitjanes empreses i iniciatives d’economia social d’arreu de les comarques gironines. Donem la benvinguda als nous col·laboradors i estem molt contentes de ser tants per seguir fer creixent l’Economia Social al territori. 

 

Girona va celebrar amb èxit la Install Party de consum responsable amb una dotzena d’entitats de l’economia social i més d’un centenar de visitants. L’acte va estar acompanyat de la diada de les cooperatives escolars, en què alumnes de les comarques van mostrar el treball cooperatiu realitzat durant tot el curs. 
Un any més, el Saló BizBarcelona va acollir conferències, tallers, networkings i un espai d’assessorament per a projectes d’economia social a l’estand de la Generalitat de Catalunya. Prop de 14.000 visitants van assistir al saló durant els dos dies d’obertura. Es poden consultar totes les ponències presentades 
Nascuda a Girona fa poc més d’un any i amb el suport de l’Ateneu Cooperatiu, Cultural Rizoma facilita el desenvolupament de propostes culturals i artístiques. Sempre amb una mirada diversa, i des de la multiplicitat, la xarxa i l’horitzontalitat en els processos, tan treballa en projectes petits i molt personalitzats, com en d’altres que requereixen més complexitat.
Si ets una empresa responsable i vols fer-ho visible, ara tens l’oportunitat de fer el Balanç Social. Es tracta de l’eina de rendició de comptes que mesura l’impacte social, l’impacte ambiental i el bon govern de les entitats i empreses, promoguda per la XES – Xarxa de l’Economia Social. La campanya del Balanç Social s’inicia el 4 de juny i es tanca el 22 de juliol de 2018.
Cooperativitza’t! Arriba el Dia Internacional de les Cooperatives
‘Societats sostenibles mitjançant la cooperació’, aquest és el lema del Dia Internacional de les Cooperatives que se celebra enguany amb moltes propostes sobre la taula. Hi haurà un acte central el 2 de juliol  i multitud d’actes a tot el territori català durant tota la setmana. Des de l’Ateneu també ens hi sumem! 

Vols emprendre cooperativament?

Si teniu una idea de negoci i penseu que encaixa amb el model cooperatiu, veniu el 3 de juliol a Santa Coloma de Farners a escoltar exemples cooperatius com els del coaching executiu de Divertus, els serveis de neteja de Net+Net, els professionals de l’àmbit educatiu i social de Mares de Dia, i les iniciatives sostenibles de Tarpuna

l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines hem actualitzat la nostra política de privacitat per adequar-la al Reglament europeu de protecció de dades personals que ha entrat en vigor el passat mes de maig. És per això que us informem que continuarem protegint les dades que ens heu facilitat segons els nous requeriments de la norma europea, garantint a tots els nostres contactes un ús adequat i transparent de les seves dades, incrementant les garanties en el seu tractament, creant nous drets i aportant noves mesures de reforç en el control de la informació.

Si reps els nostres butlletins informatius és perquè…
O bé has tingut algun tipus de relació professional amb l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines, o bé formes part de l’Economia Social i Solidària. Per això hem pensat que potser t’interessi rebre informació sobre les nostres activitats,  convocatòries, etc.

I has de saber que…

  1. Aquí solament guardem el teu nom i adreça de correu electrònic.
  2. Utilitzem aquestes dades per informar-te de tot allò relacionat amb l’Economia Social i Solidària que pugui ser del teu interès.

Dit això, si desitges seguir rebent els nostres butlletins, no cal que facis res. Si pel contrari no vols rebre les nostres notícies, clica a ‘Dona’t de baixa’ a sota d’aquest text. Si tens alguna pregunta, no dubtis a escriure’ns a promocio@ateneucoopgi.org

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.