Butlletí Maig 2018 – Ateneu Cooperatiu Terres Gironines

El 22 de maig, passa’t al consum responsable!

Fa temps que tens ganes de canviar de companyia elèctrica i no saps com? Sempre has volgut tenir un compte en un banc ètic i no has trobat mai el moment de fer-ho? T’han parlat d’una cooperativa de consum ecològic i has decidit que ha arribat el moment de menjar sa? Vine el dimarts 22 de maig a Girona, davant de la seu de la Generalitat de Catalunya, i tira-ho endavant!

 

Projectes d’economia verda i ecoturisme, de periodisme cooperatiu, de mobilitat sostenible, de cooperativisme públic per gestionar els serveis a les persones, de reducció de residus o de creació d’espais de dones. Tots ells són Projectes Singulars, sorgits del territori i pel territori, que la DG d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa ha volgut impulsar. 

Amb la voluntat de fomentar la implantació d’activitats econòmiques en locals situats en els carrers i barris més afectats per la crisi i de millorar la cohesió social en determinades zones de la ciutat de Girona, l’oficina de GironaEmprèn ha posat en marxar el programa ‘Aixequem Persianes’.
La cooperativa que hem triat  treballa per recuperar, crear i cultivar el coneixement i la saviesa local, atiant les organitzacions, institucions i comunitats perquè esdevinguin catalitzadores efectives de canvi social i ecològic.
Teixint economia social i solidària a Olot
Núria Social organitza, en col.laboració amb l’Ateneu Coooperatiu i la XES, una jornada el dissabte 19 de maig per parlar de com potenciar i enfortir l’economia social i solidària. 
Treballes en una cooperativa i vols donar la teva veu per transformar el cooperativisme?
Un estudi vol conèixer la realitat laboral i humana a les cooperatives: com són les condicions de treball, el grau de participació interna, la capacitat per conciliar vida personal i laboral, etc. Podeu contestar l’enquesta anònima i obtenir més informació.
Ets una entitat social i vols contribuir a disminuir els gasos d’efecte hivernacle?
L’Oficina Catalana de Canvi Climàtic posa a disposició de les entitats socials el Programa Voluntari de Compensació de Gasos amb Efecte Hivernacle. Es pot sol.licitar fins l’1 de juny.

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.