Butlletí Setembre 2018 – Ateneu Cooperatiu Terres Gironines

Parlem sobre alternatives d’habitatge

L’Ajuntament de Salt organitza el 26 de setembre una jornada per parlar sobre alternatives d’accés i tinença d’habitatge. En un moment en què es torna a parlar de bombolla immobiliària i en què els preus dels lloguers han augmentat alarmantment, és una bona ocasió per abordar altres models d’accedir a l’habitatge. 

Arriba al Cinema Truffaut de Girona el dijous 25 d’octubre el documental estrella de la temporada: Food Coop, que explica la història d’un dels supermercats cooperatius més antics i grans dels Estats Units i que aplega més de 16.000 cooperativistes. 
El 5 d’octubre tindrà lloc la VI Taula Territorial de l’Economia Social i Cooperativa de les comarques gironines. La Taula Territorial és l’espai de trobada que aplega una cinquantena de col·laboradors de l’Ateneu Cooperatiu i és una porta oberta al debat sobre temes rellevants d’economia social al territori. 

Vols aprendre sobre cooperatives?

Vine el divendres 28 de setembre a l’Ateneu Cooperatiu. Parlarem sobre com transformar la teva activitat a cooperativa i, si ets personal tècnic i has d’assessorar projectes emprenedors, aprendràs a analitzar-ne la seva viabilitat. 

 

 


La cooperativa es va crear el 1988 a Girona per oferir productes ecològics i de proximitat a les persones sòcies que buscaven una alternativa sostenible de consum. Acaba de celebrar 30 anys i té prop de 500 cooperativistes.
La Juganera SCCL és la nova cooperativa creada en el marc de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines que treballa per promoure la cultura del joc, entès com a eina per a la formació  i educació innovadora, creativa i cooperativa. La cooperativa s’ha constituït el passat mes d’agost amb la participació de tres persones sòcies.

 

 

Subvenció per a la capitalització de cooperatives i societats laborals

El termini de presentació finalitza el 31 d’octubre

 

 

Es publica el Glossari Cooperatiu
La Federació de Cooperatives de Consumidors i Usuaris de Catalunya ha elaborat el Glossari Cooperatiu, una eina de consulta amb terminologia del món cooperatiu. 
Se celebra el ral·li de conducció eficient 
El 22 de setembre Som Mobilitat celebra el Segon Ral·li de Conducció Eficient en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Els cotxes premiats seran aquells que han fet el recorregut amb el menor consum energètic. T’apuntes al repte? 

 

l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines hem actualitzat la nostra política de privacitat per adequar-la al Reglament europeu de protecció de dades personals que ha entrat en vigor el passat mes de maig. És per això que us informem que continuarem protegint les dades que ens heu facilitat segons els nous requeriments de la norma europea, garantint a tots els nostres contactes un ús adequat i transparent de les seves dades, incrementant les garanties en el seu tractament, creant nous drets i aportant noves mesures de reforç en el control de la informació.

Si reps els nostres butlletins informatius és perquè…
O bé has tingut algun tipus de relació professional amb l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines, o bé formes part de l’Economia Social i Solidària. Per això hem pensat que potser t’interessi rebre informació sobre les nostres activitats,  convocatòries, etc.

I has de saber que…

  1. Aquí solament guardem el teu nom i adreça de correu electrònic.
  2. Utilitzem aquestes dades per informar-te de tot allò relacionat amb l’Economia Social i Solidària que pugui ser del teu interès.

Dit això, si desitges seguir rebent els nostres butlletins, no cal que facis res. Si pel contrari no vols rebre les nostres notícies, clica a ‘Dona’t de baixa’ a sota d’aquest text. Si tens alguna pregunta, no dubtis a escriure’ns a promocio@ateneucoopgi.org

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.