Arriba l’ESScaperoom per apropar l’economia social i el cooperativisme a l’aula

EEScaperoom a l’aula

Des de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius us presentem la nova eina virtual i col·laborativa per apropar l’economia social a l’aula. Es tracta d’un scaperoom dissenyat com a alternativa a les sessions presencials i com a recurs que fomenta el treball en grup. Es tracta d’un joc que implica una proposta creativa, innovadora, actual i lúdica pels joves. S’acompanya de materials pedagògics a l’abast del professorat que permeten fer un treball previ i/o posterior dels principals conceptes i continguts de l’economia social i el cooperativisme.

L’activitat té una durada d’una hora, aproximadament i es pot realitzar tant a l’aula com des d’altres espais. La infraestructura necessària per accedir és ben senzilla: connexió a Internet i navegador web i un dispositiu (ordinador, mòbil o tauleta) amb altaveus o auriculars. És una proposta adreçada a l’alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius que participen en grups de 2 o 3 persones.

També s’ofereix la possibilitat de programar una trobada, presencial o virtual, i crear un espai de debat reflexiu sobre la dinàmica del propi escaperoom, per valorar-ne els coneixements adquirits i la satisfacció dels propis alumnes.

El professorat interessat en utilitzar aquesta eina pot contactar amb l’Ateneu Cooperatiu de referència (joel@ateneucoopgi.org) i sol·licitar-ne la participació.

Un ESScaperoom virtual i col·laboratiu, te’l perdràs? Més informació aquí.

Vols conèxer aquesta eina?

Posa’t en contacte amb nosaltres.

També pots contactar amb l’Ateneu Cooperatiu de referència i sol·licitar-ne la participació.

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.