Posa’t en contacte!

MESURES ESPECIALS DE L’ATENEU COOPERATIU TERRES GIRONINES

Donada la situació generada per fer front al Coronavirus, us comuniquem que des de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines hem pres la decisió de seguir treballant en modalitat de teletreball, com a mesura per garantir l’atenció i alhora extremar les precaucions. La mesura estarà vigent, com a mínim, fins al divendres 27 de març.

Fruit d’aquesta decisió, no es realitzaran activitats presencials durant aquests dues setmanes (formacions, assessoraments, tallers, jornades, etc).
Seguirem fent suport a la creació i consolidació de cooperatives i per això, totes les persones membres de l’equip estarem disponibles via correu electrònic i/o telefònic.

Per consultes generals, ens podeu contactar a través del correu ateneu@ateneucoopgi.org o bé al telèfon 696 687 828 (8 a 15h).

En cas d’haver-vos inscrit a alguna activitat o tenir concertada una cita, si us plau, poseu-vos en contacte amb la/es persona/es de referència.

Ens trobareu a través dels següents contactes:
Cercle Empordà (Núria Luna): emporda@ateneucoopgi.org / telèfon 680 371 142 (9 a 14h)
Cercle Garrotxa-Ripollès
Garrotxa (Laura Comas): cerclegarrotxa@nuriasocial.org
Ripollès (Ricard Villanueva) : cercleripolles@nuriasocial.org
Cercle La Selva (Raquel Fernández): selva@ateneucoopgi.org
Ateneu Cooperatiu – Sarrià de Ter
Joel Ferrer: accio@ateneucoopgi.org
Sandra Teixidor: consulta@ateneucoopgi.org
Núria Tomàs: promocio@ateneucoopgi.org

Anirem actualitzant la informació en els propers dies en funció de l’evolució de la situació. Ens podeu seguir a través de les xarxes socials: @ateneucoopgi (twitter i instagram), @CercleGR (twitter i instagram), @cercle_emporda (instagram).

———————————————————————————————-

Vols formar part de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines?

La Xarxa de col·laboradors és la base per tal que els valors de l’economia social i cooperativa puguin arribar al màxim de persones possibles, facilitant així la millora de l’ocupabilitat i l’enfortiment de les entitats que hi formen part.

Si ets una entitat o empresa i vols col·laborar participant activament o donant-nos suport en la difusió de les actuacions de l’Ateneu, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i t’informarem de les nostres actuacions. De ben segur que podrem trobar suport mutu!

Vols rebre informació o assessorament?

Si esteu interessats en rebre informació sobre les nostres actuacions i/o sol·licitar assessorament podeu emplenar el següent formulari i us contactarem el més aviat possible.