En el marc de la VII Taula Territorial de l’Economia Social i Cooperativa, l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines organitza la Jornada “Contractació  pública responsable. Reptes i Oportunitats per a la Transformació Social”. La jornada tindrà lloc el divendres 29 de març de 10 a 12h a la seu de l’Ateneu Cooperatiu (Av. de França 221, Sarrià de Ter).

Cada vegada són més les administracions públiques que estan apostant per introduir criteris socials, ambientals i ètics en la contractació pública. Al mateix temps, les empreses i iniciatives de l’Economia Social i Solidària que podrien proveir aquests serveis no sempre troben els canals i les fórmules adients per a fer-ho.

La jornada serà un espai de trobada, treball i intercanvi d’iniciatives, plantejaments i estratègies per aconseguir fer de la contractació pública responsable una realitat. Hem apostat per un enfocament eminentment pràctic que ens haurà de permetre compilar recursos i experiències concretes al territori que seran recollides i retornades a posteriori a les participants.

La nostra voluntat és que hi participin empreses i iniciatives de l’Economia Social, així com persones vinculades a les administracions públiques. Comptar simultàniament amb els agents protagonistes de les contractacions ens en donarà una visió completa. A la introducció de la jornada comptarem amb la participació de l’Ajuntament d’Arbúcies com a exemple d’experiència de Contractació Pública Responsable.

La jornada permetrà espais d’intercanvi entre els agents comuns (dins d’empreses i iniciatives de l’ESS, d’una banda, i dins el conjunt de les administracions públiques, de l’altra) així com un espai comú pel diàleg i la intercooperació entre els agents a tots els nivells.

Comptarem amb l’experiència de l’Ajuntament d’Arbúcies i de la cooperativa Sambucus.

Inscripcions gratuïtes aquí.

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.