COMUNICACIÓ – Formació i Jornada

Sabem que la comunicació és una dimensió fonamental per a qualsevol projecte. Tenir-ne un bon enfocament estratègic ajustat a les necessitats resulta fonamental, així com fer-ne una bona programació que ens permeti gestionar les tasques associades de manera eficient i eficaç. Per això hem preparat una formació pràctica adaptada.

 

També volem debatre i aprendre sobre comunicació i economia social i per això hem convidat entitats de terres gironines que destaquen per la seva comunicació transformadora.

FORMACIÓ

Dimecres 19 de maig / d’11 a 13h_ En la primera sessió tractarem els fonament teòrics que ens permetran conèixer i entendre l’estructura i continguts d’un pla de comunicació.

Dimecres 2 de juny  /  d’11 a 13h_ En la segona sessió, traçarem el nostre propi pla de comunicació i obtindrem el full de ruta que ens servirà per donar a conèixer i promocionar el nostre producte o servei.

 

Les sessions seran a càrrec de Susana Jiménez, assessora en màrqueting i comunicació.

Les sessions seran presencials (Ateneu Popular Coma Cros de Salt) i es garantiran totes les mesures de seguretat.

Inscripcions AQUÍ

JORNADA

A la Jornada del dia 26 de maig ens hi acompanyaran:

Som Energia, cooperativa de consum d’energia verda amb més de 70.000 persones sòcies. Han publicat la ‘Guia d’atenció a persones sòcies amb perspectiva de gènere’.

Resilience Earth, cooperativa de la Garrotxa que acompanya entitats i administracions en la gestió del canvi. Aporten una mirada transformadora en la comunicació de projectes com l’Artiga cooperativa, el FESS Rural o el Cercle GR de l’Ateneu Cooperatiu.

Naturalistes de Girona, associació de comarques gironines centrada en la protecció del medi ambient, el territori i el foment de la justícia ambiental. Porten més de 30 anys comunicant.

XES Empordà: grup local de la Xarxa d’Economia Solidària (XES). Van néixer fa un any iniciant la campanya ‘Les cares de l’ESS a l’Empordà’.

La Sobirana: cooperativa de treball entorn del món de la ratafia i els licors casolans. Han protagonitzat dues campanyes de crowfunding amb molt d’èxit de participació.

Undos Arquitectura: estudi d’arquitectura ‘de proximitat’. Destaquen per la seva vocació pedagògica a l’hora de comunicar en el seu àmbit d’especialització.

La jornada tindrà lloc en format presencial (Ateneu Coma Cros de Salt) garantint totes les mesures de seguretat. També es podrà seguir en streaming.

Inscripcions gratuïtes AQUÍ