Diagnosi per a la dignificació del sector de les cures

L’Ateneu Cooperatiu i el seu Cercle de Cures i Persones Migrades inicia un treball de diagnosi de les organitzacions prestadores de serveis d’assistència a domicili (SAD) de les comarques de Girona, a fi de poder identificar les entitats que s’hi dediquen i recollir algunes de les seves bones pràctiques.

Com a resultat d’aquesta diagnosi es confeccionarà un llistat d’entitats que les administracions públiques podran fer servir per prescriure els serveis oportuns quan s’escaigui, amb la voluntat de contribuir a la dignificació i desenvolupament del sector de les cures des del paradigma de l’economia social i solidària. Totes aquelles entitats que vulguin participar en la diagnosi, poden respondre l’enquesta aquí (són menys de 5 minuts) o posar-se en contacte amb l’Ateneu Cooperatiu.

Des del Cercle de Cures i Persones Migrades es vol posar en valor la tasca de les persones (dones, en la immensa majoria de casos, i migrades, en una part molt important) que treballen prestant serveis de cures sovint invisibilitzats i poc o gens reconeguts. Des del Cercle s’ofereix un servei d’acompanyament a projectes i formacions especialitzades, a més de posar en funcionament línies d’intercooperació en aquest àmbit.

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.