Aquest estiu, lecturESS!
 

Des de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines et proposem lectures d’estiu per conèixer iniciatives d’Economia Social i Solidària al teu territori o inspirar-te per unes vacances més sostenibles i responsables. Sabies que una cooperativa pot camperitzar la teva furgoneta? O que pots fer àpats d’estiu solidaris amb iniciatives que contribueixen a la inserció de persones en risc d’exclusió? 

 

Foto: Adrià Costa (Nació  Digital)

 

Com podem incorporar la perspectiva feminista
a la nostra feina?

Des de l’Ateneu Cooperatiu hem debatut sobre com podem  tenir espais lliures d’estereotips i discriminacions de gènere. Per fer-ho, ens hem plantejat com fer que les nostres reunions siguin més democràtiques o que el llenguatge que utilitzem sigui del tot inclusiu.

 

 

Són equitatives les dinàmiques de treball a la nostra organització?

La XES ha elaborat una eina per ajudar a situar en clau de gènere les relacions que s’estableixen a les reunions, actes, events i altres activitats a les entitats. Has observat si hi ha persones que sovint són interrompudes quan parlen? O si d’altres acaparen la paraula?

 

 

 

 

La Gisfera és una cooperativa de professionals especialitzada en estudis i projectes de desenvolupament local vinculats al territori, el medi ambient, el turisme sostenible, la conservació de la biodiversitat, l’educació i la divulgació ambiental. Treballen en un entorn laboral ‘honest, ètic, flexible i dinàmic que permeti repercutir de forma positiva en la societat’.
 

 

 

Una fira de consum responsable a tocar de mar? Vine el 10 d’agost a Palamós i coneixeràs iniciatives d’habitatge cooperatiu, mobilitat sostenible i assegurances ètiques, entre d’altres. Mentre intercanvies objectes de segona mà o visites una exposició sobre economia social. I després, a l’aigua! 

 

I el 31 d’agost, la muntanya t’espera! Al FESS de Vallfogona de Ripollès hi trobaràs l’economia transformadora de la Garrotxa, Ripollès i voltants, podràs comprar al mercat social amb Firatroks de fusta de boix, i gaudiràs de bons espectacles de circ. Som-hi! 
 
 

Reglament de Protecció de Dades

l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines hem actualitzat la nostra política de privacitat per adequar-la al Reglament europeu de protecció de dades personals que ha entrat en vigor el passat mes de maig. És per això que us informem que continuarem protegint les dades que ens heu facilitat segons els nous requeriments de la norma europea, garantint a tots els nostres contactes un ús adequat i transparent de les seves dades, incrementant les garanties en el seu tractament, creant nous drets i aportant noves mesures de reforç en el control de la informació.

Si reps els nostres butlletins informatius és perquè…
O bé has tingut algun tipus de relació professional amb l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines, o bé formes part de l’Economia Social i Solidària. Per això hem pensat que potser t’interessi rebre informació sobre les nostres activitats,  convocatòries, etc.

I has de saber que…

  1. Aquí solament guardem el teu nom i adreça de correu electrònic.
  2. Utilitzem aquestes dades per informar-te de tot allò relacionat amb l’Economia Social i Solidària que pugui ser del teu interès.

Dit això, si desitges seguir rebent els nostres butlletins, no cal que facis res. Si pel contrari no vols rebre les nostres notícies, clica a ‘Dona’t de baixa’ a sota d’aquest text. Si tens alguna pregunta, no dubtis a escriure’ns a promocio@ateneucoopgi.org

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.