Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornada ‘Contractació pública responsable’

29 març 2019 | 10:00 - 12:00

En el marc de la VII Taula Territorial de l’Economia Social i Cooperativa, l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines organitza la Jornada “Contractació  pública responsable. Reptes i Oportunitats per a la Transformació Social”. 

Per què aquesta jornada? Cada vegada són més les administracions públiques que estan apostant per introduir criteris socials, ambientals i ètics en la contractació pública. Al mateix temps, les empreses i iniciatives de l’Economia Social i Solidària que podrien proveir aquests serveis no sempre troben els canals i les fórmules adients per a fer-ho.

Quin format tindrà? La jornada serà un espai de trobada, treball i intercanvi d’iniciatives, plantejaments i estratègies per aconseguir fer de la contractació pública responsable una realitat. Hem apostat per un enfocament eminentment pràctic que ens haurà de permetre compilar recursos i experiències concretes al territori que seran recollides i retornades a posteriori a les participants.

Qui hi participarà? La nostra voluntat és que hi participin expressament empreses i iniciatives de l’Economia Social, així com persones vinculades a les administracions públiques. Comptar simultàniament amb els agents protagonistes de les contractacions ens en donarà una visió completa. A la introducció de la jornada comptarem amb la participació de l’Ajuntament d’Arbúcies com a exemple d’experiència de Contractació Pública Responsable.

Com funcionarà? La jornada permetrà espais d’intercanvi entre els agents comuns (dins d’empreses i iniciatives de l’ESS, d’una banda, i dins el conjunt de les administracions públiques, de l’altra) així com un espai comú pel diàleg i la intercooperació entre els agents a tots els nivells.

Inscripcions gratuïtes aquí.

Més informació a www.ateneucoopgi.org

Mostra els detalls

Data:
29 març 2019
Hora:
10:00 - 12:00

Recinte

Ateneu Cooperatiu Terres Gironines
Av. de França 221
Sarrià de Ter, Girona 17840
+ Mapa de Google