Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació col·laboració Ateneus Cooperatius i Reempresa

25 febrer 2021 | 11:00 - 12:00

Presentació de l’acord de col·laboració entre la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya i Reempresa per donar a conèixer i enfortir el relleu de negocis en format cooperativa.

Inscripcions a l’acte AQUÍ

Des dels Ateneus Cooperatius i els seus cercles, compartim l’objectiu de promoure la continuïtat d’empreses properes al tancament i ho fem a partir de l’acompanyament a projectes col·lectius i facilitant totes les eines perquè el relleu pugui fer-se a través de cooperatives de treball associat.

Bona part de les persones reemprenedores que es dirigeixen als serveis de Reempresa desconeixen les potencialitats de l’opció cooperativa, de la mateixa manera que les persones o empreses cedents tendeixen a desestimar que sigui la pròpia plantilla qui assumeixi el relleu de l’empresa, desconeixent que aquesta opció pot esdevenir la menys traumàtica i més exitosa pel procés de relleu.

És en aquest sentit que us presentem un itinerari de suport als serveis de Reempresa amb l’objectiu d’assegurar l’èxit dels casos de relleu empresarial col·lectiu, facilitant la cooperació entre equips tècnics i aportant els coneixements i recursos dels que disposem.

Més informació sobre el relleu cooperatiu AQUÍ

Mostra els detalls

Data:
25 febrer 2021
Hora:
11:00 - 12:00