Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sessió formativa sobre Relleu Cooperatiu per a personal tècnic – virtual

27 maig 2021 | 13:00 - 14:30

Presentació de la Reempresa, com a un element clau en el territori per salvaguardar el patrimoni de les microempreses i pimes a través de la continuïtat empresarial. Serveis, metodologia, Marketplace.

Presentació de la formula jurídica cooperativa: característiques generals, valors que representa, funcionament.

El canvi de model econòmic (digitalització, noves formes de consum, noves necessitats,…)  s’ha accelerat amb l’aparició de la COVID-19 i aquest requerirà també d’un relleu generacional, ja que es preveu un important nombre d’empreses properes al tancament (per motius de jubilació o d’altres) a les poblacions i ciutats gironines. És una bona oportunitat per repensar i replantejar aquest canvi cap a una transformació d’un model econòmic més social, solidari i sostenible.

La participació de les persones tècniques de l’administració permetrà oferir eines i recursos d’utilitat per a poder prescriure i informar empresàries cedents i persones reemprenedores, i plantejar un possible relleu cooperatiu en casos de projectes compartits.

La sessió anirà a càrrec de la Fundació Autoocupació (Reempresa) i la Qperativa, sota la col·laboració dels Ateneus Cooperatius de terres gironines.

Inscripcions AQUÍ

Mostra els detalls

Data:
27 maig 2021
Hora:
13:00 - 14:30