La Xarxa d’Ateneus Cooperatius està preparant una campanya sobre l’impacte de l’ESS al territori i l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines hi participa des de la vessant de la sostenibilitat ambiental. Per això, s’està editant material audiovisual amb la participació de tots els Ateneus de Catalunya, i des de les comarques gironines s’ha fet amb la col·laboració de la cooperativa Bosquerols, que forma part del conjunt d’entitats que integren l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines.

La cooperativa Bosquerols duu a terme gestió forestal propera a la natura, entenent el bosc com a font de productes renovables i respectant-ne les dinàmiques naturals. La cooperativa ho fa des del compromís social, entenent que les persones treballadores han de tenir salaris i condicions de treball justes que els garanteixin feines estables i de qualitat.

Alguns dels serveis que ofereixen són treballs forestals, neteja i manteniment, reforestacions i millores, tales, pela de suro, a més a més de la producció i venta de diverses productes (biomassa, llenya, fusta de serra, blocs de fusta).

Segons els seus membres, “des de Bosquerols entenem el bosc des d’un punt de vista multi-funcional: bellesa, animals, aigua, flora… és a dir, vida. Estimem, conservem, agraïm i valorem el bosc. Per aquest motiu tenim especial rigor en la presa de decisions i treballem sempre amb responsabilitat, igualtat, confiança, respecte, voluntat, honestedat i qualitat. Estem molt compromesos amb la nostra missió”.

Podeu visualitzar el vídeo promocional aquí

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.