Ahir es va fer la presentació de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines que té la seva seu al Centre de Visitants del Gironès, a Sarrià de Ter.

L’acte va estar presidit per la consellera de Treball, Dolors Bassa, que va destacar que el nou servei “és un projecte estel·lar” que “afavorirà la creació d’empreses d’economia social i cooperativa, a més d’enfortir la viabilitat i sostenibilitat dels projectes i experiències existents per millorar l’ocupació i el desenvolupament del territori”.

L’alcalde de Sarrià, Roger Torrent, va explicar que el nou projecte uneix tres virtuts: la de crear una xarxa per generar consens i teixit, complicitats entre l’administració i el sector privat; la de donar oportunitats per generar riquesa i treball, i ajudar a fer que els ciutadans puguin viure millor, i la de generar valors socials.

Pel que fa al director general d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa, Josep Vidal, va recordar que el nou projecte té la implicació publicoprivada i que el conjunt d’entitats que hi participen “tenen la responsabilitat de fer-ho bé perquè l’Ateneu tingui un alt impacte”.

POdeu llegir la notícia al Diari de Girona i a El Punt Avui

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.