Primera Assemblea de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines

L’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines inaugura la nova convocatòria trianual amb la celebració de la primera Assemblea que aplega 31 entitats, entre cooperatives, associacions, entitats i ajuntaments que en formen part.

Divendres 25 de març va tenir lloc un matí de presentació de la nova etapa i de posada en comú de les diferents línies estratègiques d’actuació. Els representants de les entitats van compartir el treball iniciat des del Cercle d’Agroecologia, Cultura i Cures i Persones Migrades, i van identificar temes clau per desenvolupar i incidir-hi en els propers anys com són l’habitatge cooperatiu, la sobirania energètica, el sector turístic, l’emergència climàtica, o la intercooperació, entre d’altres.

El propòsit de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines és  promoure i consolidar l’economia social i impulsar la transformació social, econòmica i ecològica a les comarques gironines.

L’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines forma part de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya, creada fa cinc anys per promoure i impulsar l’economia social i solidària i el cooperativisme a tot el territori català.

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.