Segell “AQUÍ ASSESSOREM L’ECONOMIA SOCIAL” per a gestories i assessories

Juntament amb la xarxa d’Ateneus Cooperatius, hem impulsat el segell de formació contínua “AQUÍ ASSESSOREM L’ECONOMIA SOCIAL” per a gestories i assessories.

El Segell busca reconèixer els/les prescriptors/es que a través de l’Ateneu Cooperatiu estan realitzant formació contínua sobre l’Economia Social, Solidària i la fórmula cooperativa.

A hores d’ara, una dotzena de gestories i assessories de les comarques gironines ja han obtingut el segell. Contacta’ns si vols ser una d’elles!

Troba tota la informació sobre què és el segell i com aconseguir-lo, i consulta el mapa amb les més de 70 gestories i assessories á Catalunya que ja disposen d’aquesta acreditació.

Escolta també el podcast amb dues gestories cooperatives catalanes, La Qperativa i Mil Mans, que ens expliquen la seva experiència i per què és important disposar d’aquest segell.

Vols obtenir el segell de validació de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines “Aquí assessorem l'Economia Social"?

Per obtenir el segell de reconeixement de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines i ser incloses al nostre mapa, les Gestories i Assessories hauran d’haver realitzat una formació mínima oferta per l’Ateneu Cooperatiu.