La cooperativa Som Mobilitat va néixer el 2016 com a cooperativa de consumidors i usuaris amb l’objectiu d’impulsar accions o projectes que contribueixin a generar desplaçaments més sostenibles i menys contaminants, reduint el número de vehicles acumulats a les nostres ciutats. La cooperativa ofereix cotxes 100{d52485d185023084239edd86da48dab9f1fb9e8f3d0c336c0a7b7e4abf6c3b3a} elèctrics als seus socis, que poden disposar-ne per hores o per dies amb tarifes molt econòmiques.

Som mobilitat es constitueix com a projecte col.laboratiu, de manera que es fomenta la creació de grups locals que decideixen autònomament. Es tracta d’una de les poques cooperatives de plataforma que existeixen a Catalunya i la seva voluntat és extendre’s a tot el territori. Actualment tenen servei a Mataró, d’on disposen de 5 cotxes, així com a diversos municipis de Catalunya, com Olot.

La cooperativa no només està pensada per a particulars, sinó per a empreses i entitats públiques que vulguin fer de la mobilitat sostenible una opció real. En la seva aposta per afavorir una mobilitat menys contaminant, la cooperativa treballa per poder oferir en el futur bicicletes i motos elèctriques.

Gràcies a la col.laboració amb Som Energia, es garanteix que l’electricitat de tots els vehicles prové d’energies renovables.

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.