Subvencions per a la incorporació de persones sòcies a cooperatives o societats laborals

Subvencions per a la incorporació de socis o sòcies treballadors/ores o socis o sòcies de treball en una cooperativa o societat laboral, inscrita al registre corresponent i amb activitat o seu social a Catalunya

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és del 13 de juliol al 27 de juliol de 2019.

Els requisits de les persones que s’incorporin com a socis o sòcies treballadors/ores o com a socis o sòcies de treball, que queden recollits en forma de declaració en la sol·licitud, són els següents:

  • Les persones desocupades que s’incorporin com a socis o sòcies treballadors/ores o com a socis o sòcies de treball hauran d’estar inscrites a la corresponent oficina d’ocupació com a demandant d’ocupació.
  • La incorporació de la persona sòcia treballadora o sòcia de treball s’ha d’haver produït des del 19 de juliol de 2018 fins al dia anterior a la publicació de la Resolució de convocatòria.
  • La incorporació de la persona sòcia haurà de suposar el manteniment o un increment d’ocupació respecte de la mitjana dels dotze mesos anteriors a la data d’incorporació dels nous socis o sòcies pels quals es percep la subvenció. Als efectes del càlcul de l’increment d’ocupació, seran considerats el nombre de persones sòcies treballadores o de treball i el nombre de persones treballadores amb contracte indefinit.
  • No es podran concedir aquestes subvencions quan es tracti d’incorporacions de persones sòcies treballadores o sòcies de treball que hagin gaudit d’aquesta condició en la mateixa empresa en els dos anys anteriors a la seva incorporació.

Podeu trobar més informació aquí

RESOLUCIÓ TSF/1896/2019, de 5 de juliol, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball en cooperatives i societats laborals en l’exercici 2019 (ref. BDNS 465690). (DOGC  núm.  7916  publicat el  12/07/2019)

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.