Subvencions per a projectes singulars, xarxa d’ateneus cooperatius i projectes aracoop

Subvencions per a projectes singulars, la xarxa d’ateneus cooperatius i projectes aracoop, per fomentar l’economia social i el cooperativisme, d’acord amb les línies següents:

  • Línia 1. Projectes singulars de promoció de l’economia social i la creació de cooperatives i societats laborals. Els projectes d’aquesta línia es podran presentar d’acord amb els següents eixos:
    • Eix A: Projectes singulars integrals, de promoció de l’economia social, d’alt impacte territorial i sectorial que abastin tot el territori de Catalunya
    • Eix B. Projectes singulars de reactivació territorial, generadors d’ocupació en l’economia social.
  • Línia 2. Xarxa d’ateneus cooperatius, Els projectes d’aquesta línia tenen per objecte la creació d’un servei i un espai d’atenció, dins d’un àmbit territorial concret, amb l’objectiu de generar ocupació i crear empreses cooperatives i societats laborals.
  • Línia 3. Projectes aracoop, per donar suport a la continuïtat a aquells projectes que tenen un enfocament transversal i de suport a la xarxa d’ateneus cooperatius així com de les accions de foment de l’ocupació i de creació de cooperatives i societats laborals.
  • Línia 4. Coordinació, promoció i difusió de projectes d’economia social i cooperativa. Els projectes d’aquesta línia tenen per objecte el seguiment, coordinació i visibilització de les diverses actuacions i serveis que es porten a terme per generar ocupació i crear empreses de l’economia social i cooperativa arreu del territori català en el marc del Programa aracoop.

Podeu trobar més informació aquí

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.