Una dotzena d’entitats de l’economia social d’arreu de Catalunya es van donar a conèixer al centenar d’assistents que, al llarg del dia, es van acostar al passatge Arístides Mallol del centre de la ciutat de Girona. Representants de Som Energia (energia verda), Arç Cooperativa (assegurances ètiques), MésOPCIONS (entitat que aglutina diferents opcions de consum responsable), Som Connexió (telefonia i internet e proximitat), Triodos Bank i Oiko Crèdit (finances ètiques), Diari Jornada (periodisme cooperatiu), Sostre Cívic (habitatge cooperatiu), El Rebost (alimentació agroecològica) i Som Mobilitat (mobilitat sostenible) van informar i facilitar el canvi cap a opcions de consum responsable a totes aquelles persones que ho van sol·licitar.

L’acte va coincidir amb el mercat de cooperatives escolars, organitzat per l’associació Emprengi, que durant el matí van presentar els seus productes i el treball que centenars d’estudiants de les comarques gironines han fet al llarg del curs escolar.

A la tarda, va tenir lloc la conferència ‘El consum com a eina de transformació social’ amb Jordi Morillas de MésOPCIONS i Javier Gómez d’Arç Assegurances. Els ponents van saber fer reflexionar a totes les persones assistents sobre el consum responsable en el seu dia a dia.

Apunta't al butlletí!

Rebràs les nostres darreres novetats al teu correu electrònic.